Loading...

Alege o limbă

  • English
  • Español
  • Italiano

Sinopsis

 

Alex nu este tipul obișnuit cu care ți-ar plăcea să ieși. Este un hoț de motociclete dependent de cocaină, dependent de insulină și poartă mereu o armă.

Dar Alex nu a fost întotdeauna așa. El și-a pierdut controlul când mama lui a murit, iar tatăl său care consuma alcool și-a pierdut interesul pentru el. Într-o zi, viața i-a arătat că există speranță. L-a dus într-un loc unde și-a găsit mângâiere și libertate: Ibiza – Insula Muzicii.

Din nefericire acel vis nu a durat mult. S-a întors la Londra unde latura lui întunecată a pus stăpânire pe el. Fiind afectat de o poveste de dragoste care și-a pierdut scânteia și o alta care creștea încet, Alex pariază totul pe ceea ce l-a învățat Insula Muzicii: că încălcarea tuturor regulilor îl va elibera de povara unui trecut chinuitor.

Dar Alex nu va mai vedea niciodată apusul de soare pe Insula Muzicii.

Sunt Cosmin P. Zaharia, regizorul și personajul principal din Insula Muzicii și vă invit să urmăriți povestea unui om care prefigurează unde ar trebui să-l ducă viața, dar ar putea să nu găsească niciodată mijloacele potrivite pentru a ajunge acolo.

Distribuția

Cosmin P. Zaharia

Alexandru

Cornel Raileanu

Tatăl lui Alex

Natasza Lesniak

Clara

Monjinder Sangha

Marco

Faraz M. Khan

Tommy

Rodrig Andrisan

Vangelis

Karin Lindström

Fata din Jeep

Monika Urbanowicz

Fata de pe Jet Ski

Tatyana Tarassenko

Carla

Maria Luz Tremsal

Teresa

Gabriel Scortia

Matteo

Jacob Marshfield

Petrecărețul

Eleni Papadogeorgou

Petrecăreața

Hassan Aziz

Doctorul

Mayalani Moes

Virna

ACUM ÎN CINEMATOGRAFE

× Cu ce vă putem fi de folos?
%d blogeri au apreciat: