Alege o limbă

 • English
 • Español
 • Italiano

Să începem

Interviews & Articles

Author: Frankie Stein

Author: Mangalia News

Interview: Mădălina Corina Diaconu

Author: Marina Almășan

Author: Elena Loreta Popa

Author: Laurenţiu Ciocăzanu

Author: Tarnaveni.ro

Author: Gelu Irimia

Author: Roxana Drăgan

Author: Marina Almăşan

Author: Doina Borgovan/Andrea Nagy

Author: Marina Almăşan

Author: Maite Alvite

Author: Andreea Alexandra Vraja

Author: Sandrino Gavriloaia

Reviews

Reviews - Actors

„Lucrând cu Cosmin, stilul lui este cel al unei mari intimități, el este alături de personaje, simțind ceea ce simt, văzând prin ochii lor și ascultând cu urechile lor, e ca și cum s-ar conecta la fiecare personaj, este el un perfecționist? Mi-e teamă că este, este un lucru mare, ca un actor am găsit el a fost cu mine tot timpul, fiind atent și receptiv la personajele mele fiecare mișcare. Presiunea, presiunea concatenată face un diamant, sunt destul de sigur că aceasta este ideologia lui atunci când pe platou caută să obțină cele mai multe din personajele sale și din scenă.” – Monjinder S. Cosmin este un regizor foarte talentat și exigent.

Întotdeauna pregătit, mereu concentrat, mereu dedicat. Caută cele mai bune calități la actori și sapă adânc. Media nu e bună pentru el. Trebuie să-ți dai 100%. Lucrul cu el a fost o aventură uimitoare și o mare posibilitate de a crește. Mi-aș dori ca fiecare regizor să fie la fel de inspirat pentru actorii săi ca și mie. Împreună, am creat magia. Și magia este atunci când nu există nici o persoană reală pe platou, doar personaje. Vă mulțumesc Cosmin Zaharia pentru această oportunitate și sper că vom crea din nou magie”. – Natasza L. ” În vara anului 2019 am avut norocul să fi lucrat la acest proiect ca director adjunct pentru filmările de la Londra și în acest film ca personaj savuros Marco, toate acestea fiind un deliciu și jumătate.

Multă muncă grea și dăruire a intrat în acest proiect de către toți cei implicați, este un complot cu totul minunat și în toate o bucată genial de muncă. 👑👑👑 Mulțumesc Cosmin, ești un diamant!”
Monjinder S.
„Respect cu adevărat motivația și determinarea pe care Cosmin Zaharia a pus-o în acest sens, alături de sacrificiile și săptămânile nedormite necesare pentru a finaliza un proiect de o asemenea magnitudine.

Nu am înțeles exact care a fost scopul filmului la început, dar după ce a lucrat cu echipa sa și a văzut remorcă, am înțeles acum.

Curajos, libertate adevărată.” – Marco G.

„Colaborarea cu Cosmin pe Insula Muzicii a fost o experiență excelentă de învățare pentru mine, deoarece pasiunea și dedicarea lui Cosmin în a trece peste cea mai mare autenticitate m-au frecat cu adevărat. Producția în sine featured o astfel de buchet minunat internaționale de oameni, atât în exprimate și echipajului, și am făcut prieteni pentru viață prin a fi o parte din acest proiect. Punctul meu culminant personal ar fi fotografierea scena de adio Tommy, care oferă o astfel de perspectivă minunat în lumea subterană din Londra de curse de stradă.” – Faraz M. K. 

„Lucrul cu Cosmin ca regizor și actor, cu care mi-am împărtășit scena ca Teresa, a fost un proces atât de profund de emoții în continuă mișcare, de conștientizare a personajului, intențiilor, relațiilor și, de asemenea, m-a făcut să pun o mulțime de întrebări despre cariera din ambele părți ale camerei. M-am bucurat atât de mult joc Teres o în ambele limbi, engleză și spaniolă. Și doar ca să știți, asta a fost filmată în Ibiza, copii! Deci, degetele traversat și felicitări încă o dată pentru echipa THA! Da!!!” – Maria Luz T. ” Colaborarea cu Cosmin a fost o experiență foarte bună.

Încă de la prima noastră întâlnire a fost cu adevărat profesionist și a știut exact ce își dorește. Pe platourile de filmare, a fost extrem de concentrat pe munca sa și respectuos cu colegii săi, acordând atenție fiecărui detaliu. Foarte multumit de aceasta colaborare.” – Eleni P.

Reviews - Business Clients

” A fost o mare plăcere să lucrez cu Cosmin și echipa sa. El este motivat și convins de ceea ce face și nu trece cu vederea niciun detaliu până când el însuși nu este mulțumit. Comunicarea a fost lină și fiabilă și toate acordurile au fost menținute perfect. Îi recomand lui Cosmin și modul lui de lucru fără nicio reținere.”- Werner K. ” Aș dori să vă mulțumesc că ați fost atât de amabil și receptiv la acest proiect.

Datorită creativității și profesionalismului tău, echipei tale de management și producție, mi-am atins obiectivele. Mi-a plăcut! În două cuvinte: Ești minunat!” – Nelu S.

TIMELINE

 1. Feature Film

  The Music Island

  Urmează să fie lansat în 2021.

 2. Commercial

  Plai cu Peri

  Lansat în decembrie 2020.

 3. Commercial

  Apropo

  Lansat în octombrie 2020.

 4. Commercial

  iLaw

  Lansat în octombrie 2020.

 5. Commercial

  ROSSO

  Lansat în noiembrie 2019.

 6. Short Film

  Brexit

  Lansat în aprilie 2018.

 7. Short Film

  Virtual Christmas

  Lansat în decembrie 2017.

News & Events

 • Sorry, no posts matched your criteria.

× Cu ce vă putem fi de folos?
%d blogeri au apreciat: